Slide1

CARAVANA CATALANA PER LA PAU

Des de Catalunya, el mes de novembre, van marxar cap als campaments de refugiats sahrauís, dos vehicles amb ajut humanitari.

Un camió i una furgoneta, carregats d’ajut humanitari han marxat cap als campaments de refugiats sahrauís en la Caravana solidaria amb el Poble Sahrauí que va sortir del port d’Alacant a finals de novembre.

L’aportació de l’Ajuntament de Malgrat de Mar gestionada per Malgrat amb el Sàhara i Escola per la Pau amb el Sàhara ha fet possible la compra d’un camió que un cop als camps de refugiats sahrauís servirà pel transport quotidià de productes de primera necessitat entre els 5 campaments.

L’entitat Baix Penedès amb el Sàhara, ha aportat la furgoneta que junt amb el camió estan camí dels campaments carregats de carregats de material esportiu, aliments bàsics, medicaments i productes d’higiene personal. També s’ha aprofitat la caravana per poder fer arribar als campaments diferents cadires de rodes i material ortopèdic.

Aquesta caravana ha estat possible, a part de l’ajuntament i les entitats esmentades, als ajuntaments de Cornellà de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i de les entitats Cornella Solidari, Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, Sabadell Acull Infants Sahrauís, Sàhara Horta, TACC, i Acció Solidaria amb el Sàhara.

GRÀCIES PER TORNAR-HO A FER POSSIBLE!

   CONTACTE