1532742080152

AGRAIMENT PER 20 ANYS DE VACANCES EN PAU

El ministeri de Joventut i Esports de la RASD, la Delegació Sahrauí a Catalunya i el programa Vacances en Pau van voler distingir a alguns membres del moviment solidari amb el Poble Sahrauí, per la seva extensa trajectòria i per la seva contribució durant els últims 20 anys al desenvolupament, la millora i la consolidació del programa Vacances en Pau.

Persones voluntàries que han aportat durant tots aquests anys sacrifici, imaginació treball i esforç per fer que cada estiu al voltant de 500 nens passin les seves Vacances a Catalunya.

Per això, hem volgut retre aquest petit homenatge i traslladar-los els agraïments del poble Sahrauí i especialment el de les famílies dels nens que han passat per Catalunya.

El nostre agraïment a:

ANTONIO AGUALLO ARIZA – JOAN ARTIGUES I HUGUET – NEUS BOSCH SANS – JOSE LUIS FERRER BUENDIA – JACINTA FOLCH SALVADOR – ALEX FONT I BONASTRE – JOSEP GELPÍ I CASTELLÀ – DOLORES GOMEZ FERNANDEZ – ANTONIA HERNANDEZ PORCEL – ANTON Mª MARIMON I GUASCH – MARIANO PITARQUE TURON – ANTONIA PONS I VALLDOSERA – RAMON ROBERT I PALAU – NÚRIA SALAMÉ I REAL – CONSUELO SÁNCHEZ GONZÁLEZ – ANTONI VILÀ I RIBOT.

   CONTACTE