47421244 2225674720784826 4889276652485345280 O

COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT ALS CAMPAMENTS DE REFUGIATS SAHRAUÍS

El Poble Sahrauí un societat inclusiva

El dia 3 de desembre, dia internacional de les persones amb discapacitat, es va organitzar una jornada lúdica al campament d’Ausserd amb la participació de les escoles dels 5 campaments de refugiats, infants i monitores, i de les famílies i cooperants que aquells dies es trobaven en els campaments.

Una gran diada amb competicions esportives, balls i musica tradicionals sahrauís, tallers, jocs, màgia i espectacle de pallassos en la que hi van participar moltes persones de la delegació catalana aquell dia als campaments, però especialment els representants de l’entitat catalana Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara que ha impulsat diferents projectes per donar suport als col·lectius de discapacitats dels campaments.

La societat sahrauí està molt preocupada per millorar la situació d’aquests col·lectius. Si de per sí la vida en un camp de refugiats es molt dura, més quan es tracta de persones amb discapacitats.

La societat sahrauí, és un societat inclusiva i per això ha articulat gracies a la implicació de diferents ONG’s projectes que facilitin la inclusió en la vida activa de les persones amb discapacitat en totes les wilaies dels campaments de refugiats.

   CONTACTE