Cartell Dimecres

DIA 23 DE MARÇ, DISSABTE DE VACANCES EN PAU

Aquest proper dissabte 23 de març en 20 pobles i ciutats catalanes amics del Poble Sahrauí explicaran a totes les persones interessades que és i el perquè de Vacances en Pau.

El moviment solidari amb el Poble Sahrauí i la delegació del Front Polisari a Catalunya segueix treballant pel projecte de Vacances en Pau 2019.

El programa que es coordina amb el Ministeri de Joventut de la RASD té un doble objectiu:

  • Que el major nombre d’infants que viuen en els campaments de refugiats sahrauís puguin passar l’estiu allunyats de les dures condicions d’un camp de refugiats situat en la hamada allà “on res no creix”, on les temperatures a l’estiu superen els 50 graus
  • Donar a conèixer als catalans i catalanes la situació del Poble Sahrauí i traslladar a les institucions publiques que cal una solució urgent, justa i duradora a aquesta situació que passa per facilitar que el poble sahrauí exercici el seu legítim dret sa l’autodeterminació i aquests infants i totes les seves famílies puguin tornar després de 43 anys a casa seva.

 

Els petits sahrauís, actuen com a verdaders ambaixadors de la causa del seu poble, ells ens recorden que hi ha un poble oblidat. Una part d’aquest poble vivint  al mig del desert i també els seus parents i familiars, ciutadans i ciutadanes dels Sàhara Occidental, habitants dels territoris sotmesos al domini del Marroc.

Aquest projecte no el podem tirar endavant les entitats solidaries i els amics i amigues del Poble Sahrauí. Ens calen famílies solidaries que vulguin acollir aquests infants durant els dos mesos d’estiu, que vulguin compartir amb ells la il·lusió de conèixer tot allò que abans només han vist en els llibres de l’escola, el mar, les muntanyes…. compartir noves experiències per ells inimaginables fins ara.

Per això aquest dissabte dia 23 estarem al carrer a explicar a tothom qui el vulgui conèixer el projecte, com es pot fer per participar-hi:

 

   CONTACTE