Slide1

Fes que els nens i nenes refugiats saharauís visquin el millor estiu de la seva vida. ‘Acull un somriure’ amb el Projecte Vacances en Pau

Arriba l’estiu, una època de l’any on tots i totes aprofitem per sortir, fer excursions, gaudir del nostre temps lliure i de les nostres anhelades vacances, després d’un any d’intens treball o d’estudis. Malauradament, no tothom té la possibilitat de viure-les com caldria. Per això, a través del Projecte Vacances en Pau, et demanem la teva solidaritat i cooperació amb els nens i nenes refugiats sahrauís. El nostre objectiu és que, durant els mesos de juliol i agost,500 famílies catalanes puguin acollir fins a 500 infants, d’entre 10 i 12 anys, procedents dels campaments de refugiats a Tindouf, per tal que visquin un estiu inoblidable, fora de les dures condicions de la inhòspita hammada algeriana.

Així doncs, a través del Projecte Vacances en Pau es dóna la possibilitat a la població infantil dels Campaments de Refugiats Sahrauís de deixar enrere durant un temps, les dures condicions en les quals viuen; especialment als mesos d’estiu, durant els quals, les temperatures assolides als campaments poden arribar als 50 graus centígrads. Un cop arriben els infants a Catalunya, se’ls facilita l’accés a una atenció sanitària amb reconeixements mèdics generals a tots els infants i atenció especialitzada a aquells que ho necessitin; se’ls proporciona un equilibri nutricional que els permeti recuperar nivells dels nutrients necessaris encara que sigui amb caràcter conjuntural; es fomenta i impulsa l’apropament entre el poblesahrauí i el poble català, conscienciant la societat local sobre el problema que pateix el poble sahrauí des de fa ja més de 40 anys i es fa visible el suport del moviment solidari a l’única solució justa que hi ha per aquest conflicte: el procés d’autodeterminació del Poble Sahrauí.

Us animem a participar en la sessió informativa delnostre projecte. Posteriorment, participareu en una o dues entrevistes amb els responsables del programa, en el municipi/zona i caldrà emplenar la sol·licitud d’acollida amb les dades de les persones que conviuran amb l’infant.

Sens dubte, l’estiu també és un bon moment per a la solidaritat i a través del Projecte Vacances en Pau, podem ajudar aquests nens i nenes refugiats sahrauísperquè visquin les seves millors vacances.

   CONTACTE