WhatsApp Image 2018 04 13 At 15.54.52

LA DELEGACIÓ SAHRAUÍ A CATALUNYA SEGUEIX AMB LES TROBADES AMB REPRESENTANTS DELS MUNICIPIS AGERMANATS AMB DAIRES SAHRAUIS

Aquest mes d’abril la delegació sahrauí a Catalunya segueix amb les trobades amb institucions catalanes agermanades amb el Poble Sahrauí per tal de renovar i actualitzar el compromís de solidaritat i suport que molts ajuntaments catalans tenen amb el Sàhara.

El representant del Poble Sahrauí a Catalunya, el Sr. Mah Iahdih Nan, seguint aquesta ronda de trobades, avui 13 d’abril s’ha reunit a l’ajuntament de Montornès del Vallès.  L’alcalde, el Sr. José Antonio Montero, ha expressat el seu interès i el de l’ajuntament que presideix, per mantenir el seu compromís polític en la lluita del Poble Sahrauí per la seva llibertat i de seguir treballant al seu costat, en els diferents projectes que des de Catalunya s’impulsen.

El Sr. Montero també li ha traslladat el condol pels sahrauís morts ahir en l’accident aeri a Algèria.

A la reunió també hi ha participat la Sra. Helena Oller, regidora de ciutadania i el Sr. Marc Colas, Tècnic de Cooperació.

Al llarg d’aquest més d’abril, també, s’estan seguint les trobades amb ajuntaments i consells comarcals per tal d’impulsar el projecte de Vacances en Pau arreu de Catalunya.

   CONTACTE