WhatsApp Image 2019 02 11 At 14.43.57

TROBADA EQUIP COORDINACIÓ DE VACANCES EN PAU 2019

El passat 8 de febrer es va celebrar la primera reunió de l’equip de coordinació del projecte Vacances en Pau 2019. En aquest equip hi participen els coordinadors i coordinadores del projecte  en les 33 àrees del territori català i responsables dels diferents aspectes de gestió del projecte.

En aquesta primera reunió es va concretar la campanya de difusió del projecte, dels seus objectius i del perquè del mateix, així com de la cerca de famílies.

Aquest estiu 2019 més de 300 infants que ja van participar-hi l’any 2018 podran tornar a venir a Catalunya junt amb uns 150 que ho faran per primera vegada.

Tan de bo, un dia no massa llunyà puguem trobar-nos per organitzar les Vacances en Pau al Sàhara Occidental i els nostres infants siguin acollits per famílies sahrauís.

Mentrestant seguirem treballant per augmentar el nombre de families acollidores i perquè més infants puguin passar l’estiu lluny de les ja dures condicions d’uns campaments de refugiats durant tot l’any que s’agreugen a l’estiu amb temperatures superiors a 50º.

   CONTACTE