IMG 3427 (1)

“UN PUEBLO ABANDONADO” d’Alberto Maestre

El dia 5 de febrer, a la llibreria Altaïr de Barcelona es va presentar “Un Pueblo Abandonado” en el marc del col·loqui sobre els 44 anys d’exili del Poble Sahrauí a Tindouf i els seus anhels de futur. Com va dir en Pep Barnades, moderador del col·loqui, “a més de presentar el llibre es pretenia abordar el futur del Poble Sahrauí”

Per l’autor Alberto Maestre publicar aquest llibre “És una forma d’ajudar a conscienciar sobre la magnitud dels problemes que viu el Poble Sahrauí”.

Un poble que segons Pablo Ignacio de Dalmases, “ha adquirit una consciència nacional molt sòlida” que  “segueix creient en una solució democràtica al conflicte, un referèndum d’autodeterminació“ segons Mah Iahdih, representant sahrauí a Catalunya.

El 9 de gener “Un pueblo abandonado” també s’havia presentat a la Casa del Llibre amb l’autor Alberto Maestre i l’historiador Agustí Colomines. L’autor va posar en evidència la il·legalitat de l’ocupació del Sàhara Occidental: “El Marroc en 43 anys no ha aconseguit legitimar la ocupació del Sàhara. Més de 80 països reconeixen la RASD i cap país del món reconeix la sobirania del Marroc sobre el Sàhara.”

   CONTACTE