Caravana 2

MÉS DE 50.000 KG D’AJUT HUMANITARI PELS CAMPAMENTS DE REFUGIATS SAHRAUIS

Les entitats solidaries de Catalunya amb el Sàhara ompliran els camions donats per Plusfresc de aliments (conserves, arròs, oli, …), productes d’higiene personal, medicaments, material escolar i material informàtic.

Algunes d’elles ja porten mesos treballant per aconseguir els materials que els han de permetrà continuar els seus projectes sanitaris o educatius que desenvolupen en els campaments de refugiats sahrauís.

Altres organitzaran, durant aquests propers dies, als seus municipis, campanyes de recollida d’aliments per contribuir a augmentar les reserves d’aliments que ajuden a sobreviure a un poble que fa més de 44 anys sobreviu enmig del desert.

O recollida de medicaments per omplir els buits prestatges dels dispensaris dels campaments o els magatzems de la farmàcia central per desprès subministrar-los als hospitals regionals.

O material escolar que permetrà oferir una educació de més qualitat i també, ben segur, més amena als milers de nenes i nens escolaritzats en les escoles dels campaments

   CONTACTE